بدون شک گوشی موبایل به یکی از اجزای جدانشدنی از زندگی ما تبدیل شده است و امروزه شرکت‎های زیادی با تولیدات مختلف خود در این زمینه سعی در جلب مشتریان دارند. به هرحال گوشی موبایل به دستگاهی تبدیل شده است که ما را با جهان اطرافمان در ارتباط قرار می‎دهد.

هواوی، شیائومی، سامسونگ، نوکیا و ال‌جی مهم‌ترین شرکت‌های فعال در بازار گوشی‌های اقتصادی هستند که در این مطلب به بررسی‌ بهترین نمایندگانشان می‌پردازیم.

وقتی صحبت از بازار گوشی‌های اقتصادی به میان‌ می‌آید، بی‌درنگ قیمت کم آن‌ها در ذهن تداعی می‌شود. گوشی‌های هوشمند در سال‌های اخیر با زندگی روزمره‌ی مردم گره خورده‌اند و همین مسئه بازار این گجت‌ها را تا این حد مهم و بزرگ کرده است؛ برخی کاربران به دنبال داشتن یک گوشی هوشمند با پرداخت کم‌ترین هزینه هستند و برای آن‌ها عملکرد خاص گوشی در یک یا چند بخش چندان مهم نیست و برطرف کردن نیازهای روزمره مهم‌ترین هدف محسوب می‌شود. طیف وسیعی از افراد جامعه به دلایل اقتصادی و محدود بودن نیازهای خود به خرید چنین محصولاتی ترغیب می‌شوند که تنوع بیشتری نسبت به سال‌های گذشته پیدا کرده‌اند.
دیگر مقالات راهنمای خرید گوشی موبایل

    بهترین گوشی‌‌های هوشمند میا‌ن‌رده
    بهترین گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار موبایل

گوشی‌ اقتصادی عموما به گوشی‌های پایین‌رده و میان‌رده‌های ارزان یک شرکت گفته می‌شود؛ این میان‌رده‌ها قیمت کم‌تری نسبت به میان‌رده‌های اصلی یک شرکت دارند. هواوی و شیائومی در کنار سامسونگ بخش بزرگی از بازار گوشی‌های اقتصادی و ارزان را در بازار جهانی در اختیار دارند؛ شیائومی نسبت به دو برند دیگر ذکرشده فعالیت کمتری در بازار کشور دارد و همین مسئه مانع حضور نمایندگان جدیدتر این شرکت چینی در فهرست ما شد. پیش از این در زومیت به بررسی بهترین میان‌رده‌های بازار پرداختیم؛ بنابراین اگر به دنبال میان‌رده‌های گران و ارزان موجود در بازار کشور هستید خواندن مطلب پیشین و راهنمای خرید پیش‌ رو به شما توصیه می‌شود.

هواوی از سال‌ها پیش فعالیت جدی خود را در بازار کشور آغاز کرده است و محصولات پایین‌رده و میان‌رده‌ی این شرکت چینی همانند دیگر نقاط جهان، محبوبیت خاصی در بازار ایران پیدا کرده‌اند. سامسونگ و گوشی‌های هوشمند آن بخش مهمی از بازار کشور را در اختیار دارند و این برند کره‌ای جایگاه مستحکمی برای خود ساخته و پرداخته کرده است. متأسفانه با توجه به تغییرات نرخ ارز و افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، جای خالی شیائومی به‌عنوان فاتح بازار بزرگ هند، به‌شدت در ایران حس می‌شود.
۱. هواوی وای ۷ پرایم ۲۰۱۸

هواوی وای 7 پرایم 2018 / Huawei Y7 Prime 2018

بررسی Y7 پرایم ۲۰۱۸ هواوی

نسل جدید سری وای از گوشی‌های اقتصادی هواوی به‌تازگی با طراحی جدید و شیشه‌ای وارد بازار گوشی‌های ارزان‌قیمت شده است. Y7 Prime جدید با آخرین نسخه‌ی اندروید و دوربین بهتر نسبت به نسل قبل، آمده است تا بار دیگر این سری محبوب را مطرح کند. وای ۷ پرایم ۲۰۱۸ در کنار برادران ارزان‌تر خود از سری وای به‌زودی وارد بازار کشور خواهد شد. هواوی همانند نسل گذشته به دلیل فقدان تراشه‌ی پایین‌رده‌ی تولید خود، از تراشه‌های سری ۴۰۰ کوالکام بهره گرفته و ۳ گیگابایت رم برای تضمین عملکرد روان گوشی در نظر گرفته شده است.
۲. آنر ۹ لایت

آنر 9 لایت / Honor 9 Lite

بررسی آنر ۹ لایت هواوی

برند آنر همانند برند مادر خود یعنی هواوی، به عرضه‌ی گوشی‌های خوش‌قیمت و باکیفیت مشهور است. آنر ۹ لایت میان‌رده‌ای با قیمت مناسب و ظاهری زیبا است. طراحی زیبا و به‌کارگیری شیشه برای قاب پشتی، آنر ۹ لایت را به یکی از زیباترین‌ گوشی‌های این رده‌ی قیمتی مبدل کرده است. کرین ۶۵۹، ۳ گیگابایت حافظه‌ی رم و استفاده از دوربین‌ دوگانه در پشت و جلوی این گوشی، مواردی هستند که هواوی برای این گوشی در نظر گرفته است.
۳. هواوی پی اسمارت

هواوی پی اسمارت / Huawei P Smart

بررسی پی اسمارت هواوی

پی اسمارت از بسیاری جهات شبیه به آنر ۹ لایت است؛ با این تفاوت که خبری از شیشه در قاب پشتی آن نیست. دوربین اصلی دوگانه، نمایشگر ۵.۶۵ اینچی IPS LCD، کرین ۶۵۹ و باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی چیزهایی هستند که در آنر ۹ لایت نیز شاهد آن‌ها بودیم. طراحی زیبای پی اسمارت همانند برادر ناتنی‌ خود یعنی آنر لایت از نکات مثبت آن به شمار می‌رود. دوربین سلفی استفاده‌شده در پی اسمارت فاقد سنسور دوم برای ثبت عمق است. پی اسمارت در بازار چین با نام Enjoy 7S نیز شناخته می‌شود.
۴.سامسونگ گلکسی جی ۵ پرو

galaxy j5 2017

موفقیت گوشی‌های سری J سامسونگ در بازارهای جهانی بر کسی پوشیده نیست؛ به‌طوری که چشم این غول کره‌ای برای تسلط بر بازار گوشی‌های اقتصادی به این سری است. گلکسی جی ۵ پرو (جی ۷ ۲۰۱۷) زبان طراحی مشابه برادر گران‌قیمت‌ترش یعنی جی ۷ پرو دارد. مهم‌ترین تفاوت این گوشی با جی ۷ پرو را باید رزولوشن پایین‌تر نمایشگر و ظرفیت کمتر باتری دانست و اشاره به دوربین مشابه و تراشه‌ی یکسان اکسینوس ۷۸۷۰ جی ۵ پرو با جی ۷ پرو خالی از لطف نیست. گوشی ارزان‌تری از سری جی هم با نام جی ۳ ۲۰۱۷ در بازار ایران حضور دارد که تقریبا در مشخصات فنی ضعیف‌تر از دو برادر گران‌قیمت‌ترش است.
۵. ال‌جی کیو ۶

lg q6

دیگر غول کره‌ای دنیای گوشی‌ هوشمند روزهای خوبی پشت سر نمی‌گذارد؛ با این حال میان‌رده‌ی کیو ۶  ال‌جی توانست به فهرست گوشی‌های اقتصادی ما راه پیدا کند. کیو ۶ در دو مدل با ۳ و ۴ گیگابایت رم در بازار کشور عرضه شده است که مدل قوی‌تر آن با نام کیو ۶ پلاس نیز شناخته می‌شود. ال‌جی تراشه‌ی پایین‌رده‌ی اسنپدراگون ۴۳۵ را برای انجام پردازش‌ها در این گوشی به کار گرفته است. رزولوشن فول اچ‌دی نمایشگر و استاندارد MIL-STD-810G از دیگر نکات قابل ذکر این گوشی محسوب می‌شود. متأسفانه خبری از حسگر اثر انگشت در Q6 نیست و هنوز اندروید اوریو را دریافت نکرده است.
۶. نوکیا ۶

نوکیا 6 / Nokia 6

بررسی نوکیا ۶

اچ‌ام‌دی نقشه‌های متعددی برای زنده‌ کردن برند نوکیا دارد و نوکیا ۶ یکی از نخستین تلاش‌ها برای بازگشت به بازار است. این گوشی از اوایل سال گذشته‌ی میلادی با نمایشگر ۵.۵ اینچی فول اچ‌دی وارد بازار شد. تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۳۰، ۳ یا ۴ گیگابایت رم در کنار دوربین‌های اصلی و سلفی ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی مهم‌ترین مشخصات فنی نوکیا ۶ هستند. زبان طراحی نه‌چندان مدرن نوکیا ۶ برای علاقه‌مندان به ترندهای بازار دلچسب نیست؛ از سوی دیگر سادگی و نزدیکی رابط کاربری به اندروید خالص ممکن است برای برخی کاربران جذاب باشد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت گوشی موبایل ال جی 

گوشی موبایل اپل


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها